Doi caini cu gura deschisa

BENEFICIILE DIETEI BARF

Cel mai mare si mai rapid beneficiu pe care îl va avea câinele dumneavoastră  este acela că el nu va mai mânca mâncare inadecvată și periculoasă. Beneficiile pentru sănătatea câinelui dumneavoastră a dietei BARF sunt următoarele.

1. Blană strălucitoare și sănătoasă cu miros plăcut. Îmbunătățirea problemelor dermatologice.

2. Posibilitatea de răsucire a intestinelor este extrem de redusă, deoarece barf este digerată de către câine în 3-4 ore, spre deosebire de hrana uscată care necesită mai mult de 12 ore de digestie. Asimilarea alimentației barf este excelentă.  Până la 85%. 

3. Consumul de substanțe benefice, vitamine și oligoelemente direct de la sursă și nu din preparate chimice suplimentare care prezintă o eficacitate îndoielnică dacă nu periculoasă, cu un rezultat al extinderii longevitații și excelente analize de sânge.

4. Articulații sănătoase funcționale până la o vârstă înaintată a câinelui datorită glucozaminei și condroitinei pe care le conține BARF în forma lor cea mai pură.

5. Dentiție sănătoasă, fără gingivită, carii, piatră dentară și fără dinți deteriorați. Respirație placut mirositoare.Cap de caine cu privire fixa

6. Reducerea la minim a fecalelor animale demonstrează procentul extrem de mare de absorție al dietei BARF. Aceste materii fecale sunt minime, foarte strânse și fără miros! După 1-2 zile, acestea sunt complet dizolvate și deshidratate. La câinii hrăniți cu alimente inadecvate scaunele sunt în cantități atât de mari, cu un miros atât de neplăcut, încât trebuie să vă întrebați dacă după digestie a mai rămas ceva benefic in organismul câinelui dumneavoastră.

7. Bunăstare generală, energie pozitivă , comportament echilibrat și consolidare a sistemului imunitar.

8. Metodă de tratare a alergiilor alimentare și oferă o sursă naturală de calciu și minerale.

9. Reduce într-o mare măsură riscul de a se înbolnăvii de cancer deoarece câinele este hrănit cu 100% alimente naturale care nu conțin conservanți (E200-E299), coloranți (E100-E199) sau alți aditivi chimici pe care le conțin majoritatea mâncarurilor destinate patrupedelor.

Odată ce câinele începe să se hrănească cu alimenție crudă barf apar instantaneu primele schimbări și în câteva luni calitatea vieții lui este îmbunătățită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *