Compania noastra

BARF PET FOOD S.R.L este o firmă românească care se ocupă cu importul și vânzarea hranei pentru animale de companie BARF (hrana cruda biologic adecvata speciei)

Scopul companiei noastre este de a contribui la nutriția adecvată a câinelui prin produse nutritive de înaltă calitate, care acoperă nevoile câinelui și care să semene cu modul în care câinii se hrăneau în trecut pe vremea când trăiau în sălbaticie. Cercetările ADN recente, au arătat că câinele a evoluat de la  Timber-Wolf (lupul pădurilor) aproximativ cu 15.000 de ani în urmă. Doi lupi indragostitiChiar și azi căinele se aseamană mai mult de 99% din ADN-ul său cu lupul, care știm cu toții că este clar un animal carnivor. Din perspectiva pedigree, cainele a moștenit toate caracteristicile unui animal carnivor. Dintii, sistemul digestiv și comportamentul general confirmă acest lucru. Cu toate acestea nu există nici o îndoială că corpul lui este conceput pentru a metaboliza carnea brută.

Folosind ingrediente  proaspete și proporții adecvate  aducem  un produs cât mai aproape de natura câinelui.

Producția și ambalarea tuturor produselor se efectuează exclusiv în spații sanitare controlate și avizate dotate cu echipamente și metode de ultimă generație, luând în același timp toate măsurile de precauție.

-Metode și proceduri  în conformitate cu reglementările comunitare și HACCP.

-Fabricarea și ambalarea produselor într-un mediu steril cu temperaturi controlate

Hrana noastră este prima alegere dacă vreți să-i oferiți câinelui dumneavoastră cea mai bună hrană. O hrană calitativă. Astfel oferiți câinelui mese sănătoase,  bogate în substanțe nutritive, vitamine și,  cel mai important, fără conservanți și aditivi chimici.

BARF PET FOOD S.R.L

Hey! Sunteți interesați de produsele noastre?

Hrana noastră este prima alegere dacă vreți să-i oferiți câinelui dumneavoastră cea mai bună hrană. O hrană calitativă.

Trei caini