Caine boxer mancand un os cu carne

MITURI ȘI REALITATE

Un mit care predomină este că, carnea crudă face câinii mai agresivi. Aceasta este o poveste veche care nu a fost niciodată dovedită. Milioane de câini se hrănesc cu BARF fără nici o creștere a agresiunii.

Câinele nu se poate îmbolnăvi de salmonella. Sistemul său digestiv este conceput pentru a izgonii  bacteriile înainte ca acestea să se poată multiplica și crea probleme. Bacteriile cum ar fi salmonela au fost găsite în fecalele câinelui, astfel încât același câine examinat fiind era complet sănătos. Sistemul tractului digestiv scurt în lungime al cainelui a avut grijă să izgonească microbul înainte ca acesta să creeze probleme animalului.

Caine cu expresie de mirare, imbracat in camasa

Carbohidrații nu sunt necesari în alimentația câinelui. Cercetările arată că există o corelație înaltă cu o serie de boli degenerative. Amidonul conținut în hidrații de carbon este transformată în zaharuri agravând astfel artrita, diabetul , deformările și pancreasul. Câinilor  care au sau au avut cancer li se interzic cerealele deoarece celulele canceroase sunt hrănite cu zaharuri. Carbohidrații  necesari câinelui sunt luați din fructe si legume. De aceea în produsele noastre nu există cereale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *