Carne cruda de vitel

PRIMA DATĂ BARF PENTRU CÂINELE MEU (ce ar trebui să fac?)

Felicitări! Tocmai ați descoperit cea mai bună modalitate de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea animalului dvs. de companie.

Este important să urmați instrucțiunile de mai jos pentru a asigura o schimbare reușită la regimul alimentar brut. Noi susținem un program de dieta de 6 zile, ziua 7 fiind o zi de post. Dacă nu doriți să fie o zi de post, în această zi câinele poate consuma, de exemplu, un Iaurt grecesc sau un Kefir. Acest lucru aduce organismului câinelui o zi de detoxifiere.

Caine lup culcat pe podea

Trecerea de la hrana uscată la dieta cu alimentatie cruda BARF să fie radicală și consecventă. Recomandam a se incepe cu o zi de post, apoi se trece imediat la alimente crude și nu mai dăm hrana uscată. Organismul trebuie să treacă la digestia alimentelor crude, trebuie să se regenereze, iar daca se amesteca alimentele crude cu hrana uscata pot aparea efecte negative, intrucat fiecare dintre alimente necesită alt fel de descompunere. Este important ca, pentru prima dată să nu fie hrănit câinele cu prea multă carne crudă; trebuie început cu o cantitate mai mică și în fiecare zi mărită rația de carne. Astfel, se va obișnui repede dar totuși in mod gradat. Dacă observati ca nu ii place, sub nici o formă să nu apelați la hrană uscată; încercați sa-i dați alte feluri de alimente BARF, poate prinde gustul vreunuia. Putin post nu strica, iar dupa un timp foamea il va conduce la acceptarea noii diete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *